Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

De Beste Aanbieding Voor Uw Volkskrant Abonnement

De beste aanbieding voor uw Volkskrant abonnement

Nieuwsbericht

De Volkskrant heeft bekendgemaakt dat de abonnementskosten per 1 maart 2023 zullen stijgen. De krant biedt verschillende abonnementen aan, waaronder het 'Compleet Zaterdag' abonnement en het 'Compleet Zaterdag Digitaal' abonnement. Beide abonnementen worden momenteel aangeboden met een korting die nergens anders te vinden is.

Aanpassing abonnementskosten

De stijging van de abonnementskosten is te wijten aan de stijgende kosten van het produceren en distribueren van de krant. De Volkskrant streeft ernaar om haar lezers de best mogelijke journalistiek te bieden en de verhoging van de abonnementskosten zal dit mogelijk maken.

Korting op abonnementen

Ondanks de stijging van de abonnementskosten biedt de Volkskrant momenteel een korting op de 'Compleet Zaterdag' en 'Compleet Zaterdag Digitaal' abonnementen. Deze korting is alleen beschikbaar voor een beperkte tijd, dus geïnteresseerde lezers wordt aangeraden snel actie te ondernemen.

Aanbod klantenservice

Voor vragen of wijzigingen in abonnementen kunnen lezers contact opnemen met de klantenservice van de Volkskrant via MijnOmgeving. Deze online portal biedt lezers de mogelijkheid om hun abonnementsgegevens veilig en snel te beheren.


Comments